HOLA A TOTS, LES FOTOS DEL MIG ANY 2011 JA ESTÀN A FACEBOOK I A LA SECCIÓ DE FOTOS DEL BLOG


DEMANEM DISCULPES PER LA QUALITAT DE LES FOTOS. PERÒ DES D'UN MÒBIL, EL DIA DEL MIG I DESPRÉS DE SOPAR, NO ERA MASSA D'ESPERAR.

AIXÍ QUE SI ALGÚ EN TÉ MÉS, LES POT ENVIAR AL NOSTRE EMAIL I LES PUJAREM.

DE TOTES FORMES, ENCARA FALTEN UNES QUANTES.





ESTE ANY ELS MASEROS CANVIEM DE BANDA DE MÚSICA. EN ESTE CAS, SERÀ LA SOCIETAT MUSICAL PROTECTORA D'ANTELLA LA QUE ENS REPRESENTE A NIVELL MUSICAL A LES FESTES DEL 2011.

ACÍ TENIU UN VÍDEO DE LA NOVA BANDA:

Etiquetas:

Estimat/da Maser@:

El Mig Any s´acosta i els preparatius per al proper setembre estan ja en marxa. Amb aquesta carta volem informar-te de les últimes novetats referides a la nostra Festa:

1_ guió d´actes:

AGRUPACIÓ DE COMPARSES

- 11 de Març ( Divendres ): Concert de Mig Any a les 20:30 en la Casa de la Cultura a càrrec de l´Agrupació Musical Santa Cecilia. Es presentaran els nous Delegats de l´Alcalde de Festes.

- 12 de Març ( Dissabte ): a les 16:45 ens veurem a la Plaça del Convent per començar el passacarrer i arreplegar a tots els Capitans. A les 19:00 tornarem a la Plaça del Convent per pujar a l´Ermita per celebrar la Missa de Comparses a les 20:00. Després tornarem a la Plaça del Convent per a gaudir de la Ballà de les Banderes cap a les 21:15. A continuació acompanyarem als Capitans, Dama i Bandera fins a la Comparsa on soparem.

A LA COMPARSA

Ens agradaria vore’t el proper dia de Mig Any a la Comparsa, perquè sinó vens, després t’ho hauran de contar i saps que no és igual. Recorda, a més, que durant el sopar tindrem Xaranga. Els preus i menús són els següents:

Per a dinar (20 €): Ensalada de formatges, calamars amb tomaca, mandonguilles de carn, regirat de bolets, gaspatxos de la terra (plat principal), pinya i bresquilla en almívar (postres), café i herbes.

Per a sopar (23 €): Pernil i formatge, ensaladilla russa, croquetes de bacallar i pernil, magre en salsa, fabetes amb bolets i pernil, solomillo de porc al pebre amb creïlles (plat principal), pastís de xocolate (postres), café i herbes, 2 tíquets de beguda per al ball després de sopar.

Durant el sopar es presentarà a la Dama 2011 i a l´Àngel de la Rodella 2011.

2_ recordem que abans del proper 15 de Març s’han de realitzar els pagaments de la segona fracció de la quota ( 100 € ): ingresos en CAM o BBVA.

Per agilitar tots els tràmits, deveu domiciliar els pagaments de la quota: podeu fer-ho tant de manera individual, com per esquadra.

Els pagaments deuen fer-se dins dels terminis previstos per poder portar una bona organització; els pagaments fora de les dates previstes portaran un recàrrec del 10% i es faran efectius a partir del primer pagament.

3_ les oficines de la Comparsa estaran obertes per a la venda de tiquets els següents dies:8 (dimarts) i 10 (dijous) del mes de Març de 20:00h a 21:00h.

4_ recorda-vos que s´estan arreplegant les adreces electròniques de tots els comparsistes per agilitar la comunicació entre tots. Les heu de fer arribar als Delegats d´Esquadra o als Secretaris de la Directiva.

5_ enguany la prohibició de fumar al local sembla que va a ser especialment controlada. És per això que pensem habilitar cendrers a l’exterior amb la intenció de crear nous àmbits de relació i conversa.

6_ per facilitar la seua actualització, els maseros hem obert un bloc www.maseroscastalla.com que servirà com a font d’informació als comparsistes i que substituirà la plana web. També estem al facebook per si algú li encaixen més les xarxes socials per rebre informació.

Anima’t, que hem de traure-li profit a la xaranga i hi haurà bon ambient! Hem de fer Comparsa! Ens veem al Mig Any!

Atentament la Directiva

Etiquetas:

VISITES