Estimat/da Maser@: La present és per informar-te que desde ací de la comparsa Maseros, ja estem preparant la celebració del Mig any. Esperant la teua estimada presència, passem a informar-te dels actes a celebrar:
1_ Guió d’actes: AGRUPACIÓ DE COMPARSES -
 1 de Març (Divendres): Concert de Mig Any a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Cecilia. L’acte es celebrarà a l’Auditori de Castalla a les 20:30h. Serà presentada la nova Alcaldessa de Festes així con els nous Delegats de l’Alcaldessa de Festes. - 
2 de Març (Dissabte): A les 16:45h ens veurem a la Plaça de l’Ajuntament per començar el recorregut a les 17:00h i arreplegar a tots els Capitans. A les 19:00h tornarem a la Plaça de l’Ajuntament per pujar a l’Ermita per celebrar la Missa de Comparses a les 20:00h. Després tornarem a la Plaça de l’Ajuntament per gaudir de la Ballà de les Banderes cap a les 21:15h. A continuació acompanyarem als Capitans, Dama i Bandera fins a la Comparsa on soparem. 

A LA COMPARSA
Sería un plaer comptar amb la teua presència el pròxim dia del Mig Any en la Comparsa, en este primer acte de festes del 2013, on tindrem dinar i sopar, durant el sopar es presentarà a la Dama d’ Honor i a l’Àngel de la Rodella 2013. (en el sopar estarem acompanyats per la banda de música)

 Els preus i menús són els següents:

Per a dinar (22 €): (Entrants) Creïlles i fruïts secs, creïlles bullides amb all i oli, llagostins bullits, mandonguilles de carn i calamars a l’andalusa (Plat principal) Gaspatxos de la Foia. (Postres) Macedònia de fruita natural, cafè, herbes i licors.

 Per a sopar (25 €): (Entrants) Creïlles i fruïts secs, embotit típic curat, ensalada de formatges, magre en salsa, xampinyó amb salsa verda, croquetes d’abadejo. (Plat principal) Xulles d’agulla de porc torrades amb salsa al pebre. (Postres) Flam d’ou, cafè i herbes. 2 tiquets de beguda per al ball després de sopar. 2 Revetla (verbena): Serà amenitzada per Batasoni. Hi haurà servei de barra amb cubates a 3,50 euros

 2_ Les oficines de la Comparsa estaran obertes per a la venda de tiquets els següents dies: 26 dimarts, 27 dimecres i 28 dijous de febrer de 20:00h a 21:00h.

 3_ Recordem que abans del proper 10 de Març s’han de realitzar els pagaments de la segona fracció de la quota (100 €): ingressos en Sabadell-Cam o BBVA. Per agilitzar tots els tràmits, deveu domiciliar els pagaments de la quota: podeu fer-ho tant de manera individual, com per esquadra. Per a qualsevol consulta de tresoreria maseroscastalla@gmail.com Els pagaments deuen fer-se dins dels terminis previstos per poder portar una bona organització; els pagaments fora de les dates previstes portaran un recàrrec del 10% i es faran efectius a partir del primer pagament.

4_ Recordar-vos que seguim arreplegant les adreces electròniques de tots els comparsistes per agilitzar la comunicació entre tots. Les heu de fer arribar als Delegats d’Esquadra o als Secretaris de la Directiva. Ja em som 276 adreces electròniques y sols 96 cartes (Si has rebut aquesta circular per correu electrònic, ja no en rebràs més per carta. Gràcies per la teua col·laboració) . maseroscastallasecretaria@gmail.com 5_

Recordar-vos que heu d’enviar els articles per al llibre de festes a l’Agrupació abans del 13 de maig de 2013.

 Anima’t, hem de fer Comparsa! Ens veem al Mig Any!

 Febrer 2013 Atentament la Directiva

0 Responses so far.

Publicar un comentario

VISITES