Estimats Maser@s:

En aquestos temps tan difícils que corren volem donar a conèixer que la comparsa està oberta a noves fórmules que puguen facilitar el que un maser@ puga gaudir del nostre ambient fester tan peculiar.

Estos dies propers a festes hem notat un sentiment general i hem rebut propostes d’esquadres, junta de delegats i molts comparsistes fins i tot pel carrer, què veuen injust què el soci protector forme part de la comparsa però, no tinga dret a acompanyar-nos en ningún moment (normativa establida desde l’any 2009).

Donat que és un sentir general dels maser@s del que tots estem completament d’acord, creiem convenient anunciar-vos que els socis protectors tenen dret a poder gaudir dels esmorzar què celebrem els dies de festes.

Esta notificació anem a fer-la arribar a tots els socis protectors actuals i als que s’han donat de baixa definitivament per donar-los la oportunitat de que tornen a disfrutar de la seua comparsa i dels seus companys, en definitiva de la seua familia masera.

Esta directiva treballa día a día per trobar noves fórmules convenients per el bé de la comparsa i dels seus socis. Estem completament oberts a escoltar les vostres sugerències i obtindre conclusions i resultats que puguen acoplar-se a la situació econòmica que ni ha en cada moment. 

Sense mes, i esperant a que puges gaudir de bones estones de festa acompanyats dels teus i a la teua comparsa, a ta casa, aprofitem per dessitjar-te un bon día de Sant Jaume.

La directiva. 

0 Responses so far.

Publicar un comentario

VISITES